051 215 720
info@harvest.ba
O nama
Najbolje finansijske usluge na jednom mjestu!
»Svi su cvjetovi budućnosti u sjemenu sadašnjosti.«
NASLOVNA > O NAMA
O KOMPANIJI
STRUČNA EKIPA

MISIJA 

Sve većem broju ljudi briga o finansijama predstavlja velik izazov i odgovornost u životu. Harvest ima individualna rješenja za sve finansijske izazove. Podrazumijeva visoko kvalifikovane finansijske savjetnike, stručnjake bogatog znanja i iskustava, koji će Vam pomoći u planiranju sigurne finansijske budućnosti. Preko 10.000 zadovoljnih klijenata potvrđuje da su sa našom pomoći uštedili troškove, živce i vrijeme koje bi inače potrošili za ostvarivanje zadatih finansijskij ciljeva. 


VIZIJA

I dalje želimo raditi kao vodeća kompanija u oblasti osiguranja i finansijskog konsaltinga, koja će biti poznata po kvalitetu svojih usluga, i predsatvljati čvrsto okruženje za lični rast i izgradnju finansijske nezavisnosti pojedinca.    


NEPROCJENLJIVO - BOGATO ISKUSTVO  

»Iskustvo nije ono što Vam se desilo, nego šta ste uradili s onim što se desilo.«

Naši lični finansijski savjetnici će svojim dugogodišnjim iskustvom pripremiti efikasan plan kojim ćemo urediti vaše lične ili poslovne finansije te Vam pomoći da realizujete zadate finansijske ciljeve. POTPUNA OBJEKTIVNOST

Bez obzira što sarađujemo sa svim vodećim finansijskim institucijama, u BiH su naši klijenti uvjek na prvom mjestu!

POUZDANI STRUČNJACI

Stalno unapređujemo naša stručna znanja i kompetencije kojima uspješno stvaramo bolju i sigurniju budućnost za Vas i Vašu investiciju.

PRAVEDNI, POŠTENI, ETIČKI

Visoki etički standardi našeg rada garantuju djelovanje za dobrobit naših klijenata.


Da li Vam treba pomoć za uređivanje
ličnih i poslovnih finansija?
Kontaktirajte nas i rezervišite konsultacije. Rado ćemo Vam pomoći.