051 215 720
info@harvest.ba
NASLOVNA > O NAS > Tomi Oražem
Tomi Oražem
Direktor

» Uspjeh nije konačan, neuspjeh nije fatalan.

Ono što jeste važno je hrabrost da se nastavi dalje.«   

Vinston Čerčil 

O MENI

U oblasti ličnog finansijskog konsaltinga je prisutan od 1993. godine i aktivno se bavi stvaranjem profesije ličnog finansijskog savjetnika. Tokom čitavog perioda daje veliki naglasak na obrazovanju i zato se stalno školuje u zemlji i inostranstvu. Ponosan je što misiju i viziju kompanije ostvaruje sa tako iskusnim i etičkim timom.  

Kao diplomirani ekonomista brine o kontinuiranom razvoju kompanije, upravljanju i praćenju te o dosljednom donošenju poslovnih odluka. Zna da je preduslov za uspješan rad i izvanredne rezultate društva poštovanje i otvorena komunikacija sa svima, kako sa saradnicima tako i sa poslovnim partnerima. Vjeruje u dobre međuljudske odnose, ulaganje u tim, vođenje po primjeru, i u činjenicu da cijeli tim od implementacije ciljeva kompanije ostvaruje i lične ciljeve. To je upravo ono što dugoročno obezbjeđuje uspjeh.  

U svom radu se fokusira na rješavanje obećanih zadataka, čime želi postići zadovoljstvo svih uključenih strana. Danas vodi nekoliko kompanija, u Sloveniji, Srbiji i Bosni i Hercegovini. U Sloveniji i inostranstvu sarađuje sa mnogim vodećim kompanijama, što od njega iziskuje sistematičnost, istrajnost i smjelost. U proteklih nekoliko godina ga je to inspirisalo i danas se ponosi svim svojim dostignućima, društvom i ljudima sa kojima dobro sarađuje na putu uspjeha. Na putu uspjeha ga vodi misao Chrisa Grossera: »Prilike se ne zbivaju, stvaramo ih mi.«

Stečena znanja i licence:
  • diplomirani ekonomista
  • dozvola za obavljanje poslova zastupanja u osiguranju (2017)
Kako vam lični finansijski savjetnici iz Harvesta mogu pomoći?
BOGATIM ISKUSTVIMA
Imamo već preko 60.000 zadovoljnih klijenata.
POTPUNOM OBJEKTIVNOŠĆU
Vaše zadovoljstvo nam je uvijek na prvom mjestu!
VRHUNSKIM TIMOM
Više od 20 licenciranih i pouzdanih finansijskih stručnjaka.
INDIVIDUALNIM PRISTUPOM
Odani smo najvišim etičkim standardima!
Provjerite kako vam možemo pomoći da uredite lične i poslovne finansije!
Kontaktirajte nas i odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.