051 215 720
info@harvest.ba
NASLOVNA > NASVETI > Zašto je potrebno imati životno osiguranje?
Zašto je potrebno imati životno osiguranje?

Živimo u veoma stresnom vremenu. Svakodnevni problemi i izazovi nagomilavaju stres, i ponekad se čini da je sve teže boriti se sa svim događajima koje život donosi. Bez obzira na to ko smo i čime se bavimo, kakvog smo obrazovanja ili socijalnog statusa, izloženi smo neprekidnom nerviranju zbog stvari koje često ne možemo da promjenimo. Ipak, postoji način da se osiguramo od loših stvari koje nam mogu nenadano i neželjeno preokrenuti život u lošem pravcu.


Najefikasniji put da se zauvek riješite takve vrste straha je da sebi i članovima porodice omogućite životno osiguranje i na taj način obezbjedite sebi spokoj u nekim neočekivanim i nepredviđenim životnim situacijama. Ono što vjerovatno svako od vas najpre pomisli, kada se pomene životno osiguranje, je da je to osiguranje samo i isključivo za slučaju smrti.Međutim, to nije sve što jedan dobar program životnog osiguranja može da ponudi.


Polisa životnog osiguranja je mnogo više od toga! Sigurno vrlo često čujete komentare zašto bilo kome treba životno osiguranje: jer ja sam mlad, zdrav i ništa ne može da mi se dogodi? Ipak, imajte na umu da je život često nepredvidljiv i da ne bude sve kako planirate i želite. Upravo zbog situacija na koje ne možemo da utičemo dobro je imati Polisu životnog osiguranja. Polisa životnog osiguranja omogućava finansijsku sigurnost i spokojnu budućnost, kako pojedinca, tako i za čitave porodice. Vi ste neko ko odlučuje koliko dugo i koliko novca želite da uštedite.


Kada potpišete ugovor, istog trenutka znate kolika je osigurana suma koja vas očekuje na isteku trajanja štednje. To je ono što vama i/ili vašim najbližima daje sigurnost koja je neprocenjiva. Od tog trenutka život dobija drugačiji smisao, jer ste spokojniji, bez brige za budućnost! Životno osiguranje je kao padobran.


Možda vam nikad ne zatreba, ali je ipak  dobro da ga imate! Jer, kad padnete, onda je kasno i za padobran i za osiguranje!

Kako vam lični finansijski savjetnici iz Harvesta mogu pomoći?
BOGATIM ISKUSTVIMA
Imamo već preko 60.000 zadovoljnih klijenata.
POTPUNOM OBJEKTIVNOŠĆU
Vaše zadovoljstvo nam je uvijek na prvom mjestu!
VRHUNSKIM TIMOM
Više od 20 licenciranih i pouzdanih finansijskih stručnjaka.
INDIVIDUALNIM PRISTUPOM
Odani smo najvišim etičkim standardima!
Provjerite kako vam možemo pomoći da uredite lične i poslovne finansije!
Kontaktirajte nas i odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.