Harvest Academy

Ljudima su u životu važne različite stvari, a svima je zajednička želja sigurnost, napredak, usvajanje novih znanja, spretnosti i vještina, lični razvoj i samopouzdanje. Tako idemo, svako za sebe i svi zajedno putem samoostvarenja, kreativnosti i uspjeha. Interesi i želje pojedinaca stapaju se sa interesima društva Harvest, što nas povezuje u veliku grupu koja sve vrijeme širi vidike i napreduje.
 
Naše druženje na različitim predavanjima i radionicama, seminarima i obukama pomaže nam da iz dana u dan budemo još bolji, što se odražava u našem radu sa strankama. Naša misija je da ljudima pomažemo pri pronalaženju najboljih rješenja za njih. To nam uspjeva jer se sve vrijeme obrazujemo, nadograđujemo svoje znanje na svim područjima osiguranja, finansijskih ulaganja i sigurnih investicija za budućnost jer želimo ostati na najvišem nivou ličnog finansijskog savjetovanja.
 
Svjesni smo da je učenje put kome nema kraja, zato se u društvu Harvest brinemo za kontinuirano stručno obrazovanje svojih saradnika i unapređenje vještina iz raznih oblasti. Zajednički uspjeh nas čvrsto povezuje, motiviše, daje nezaustavljivu energiju i želju za napretkom. Zato se družimo i van radnog vremena kad je u prijatnoj atmosferi lakše porazgovarati te se opustiti.
 
Svjesni smo da je prijateljstvo i osjećaj pripadnosti društvu Harvest nešto neprocjenljivo, što u modernom svijetu nije često. Sve to se odražava na rad sa strankama jer se pozitivna energija prenosi i na njih. Za njih pripremamo informativne radionice gdje im savjetujemo kako da promišljeno rukuju sa novcem, jer dobrih savjeta nikada nije dovoljno. Neumorni savjetnici društva Harvest svoje znanje sa veseljem dijele sa njima.

Pridružite se