Zašto Harvest

1. Prilika za dodatnu zaradu

Možda radite u prodaji, imate iskustva u vođenju, radite kao samostalni preduzetnik, stalno ste ili honorarno zaposleni. Pokazaćemo vam kako možete s malo aktivnosti sedmično zaraditi dodatni novac, koji će vam omogućiti bolji život i sigurniju finansijsku nezavisnost.
Detaljnije >>

2. Rad u vrhunskom timu

Postaćete dio tima uspješnih saradnika koji vole raditi sa ljudima, koji su komunikativni, stručni, srdačni i povjerljivi. Takvi ćete postati i vi. Za stručnost i obrazovanje pobrinućemo se mi, a vi trebate samo željeti promjene i biti spremni na razvoj.
Detaljnije >>

3. Obrazovanje i stručno usavršavanje

Naš osnovni zadatak je aktivno ulaganje u obrazovanje i razvoj saradnika na njihovom poslovnom i ličnom putu. Dugogodišnja iskustva, znanje, stručnost, neprestano usavršavanje, novi pristupi i ideje su one vrijednosti koje će vam pomoći na putu do uspjeha.
Detaljnije >>

4. Izgradnja uspješne karijere

Želite u svom životu napraviti nešto više od ostalih? Niste zadovoljni prosječnim životom kojim živi većina ljludi?
Detaljnije >>

5. Prodajna i marketinška podrška

Za brži uspjeh imamo već pripremljena sva školovanja i marketinšku građu, programe, brošure ...
Detaljnije >>

6. Infrastruktura - internet i intranet podrška

Bilo gdje imali svoju prodajnu mrežu - u Sloveniji, BiH, Srbiji, bilo gdje se našli, u svakom trenutku možete preko internet podrške doći do svih potrebnih upustava, materijala, gradiva, programa, internih časopisa, video sadržaja itd.
Detaljnije >>

7. Druženje i opuštanje

Naravno da ima vremena za druženje i opuštanje.
Detaljnije >>

Pridružite se


Zaposlenje

Ako istupate na svom području rada, znate svoju misiju, imate postavljene ciljeve, možete nam se javiti za bilo koje područje rada.

Provjerite koja radna mjesta vam trenutno nudimo >>