Predstavljanje Harvesta

Obavljamo usluge koje nam stvaraju sve životnu saradnju sa našim strankama.
Podrobnu ponudu možemo ponuditi pojedincima, porodicama, preduzećima... Naši stručnjaci - zastupnici u osiguranju uz pomoć provjerenih stručnih informacija - mogu vam pomoći pri izboru pojedinačnih proizvoda osiguranja i drugih investicija.

Za devet godina, uprkos jakoj konkurenciji, ostajemo među najboljima. Danas smo jedno od vodećih međunarodnih preduzeća, specijalizovanih za osiguranje i finansijsko savjetovanje u Sloveniji, BiH i Srbiji.

Pošto želimo biti najbolji, s najboljima sarađujemo.

Temeljne vrijednosti

Pri svemu što radimo, ljudi su na prvom mjestu. Vjerujemo da najveći uspjeh i zadovoljstvo za nas predstavlja ostvarenje snova i ciljeva naših stranaka.

Temeljne vrijednosti nas prate u svemu što radimo i predstavljaju bogatstvo, koje štitimo svaki dan.Privlačimo osobe koje žele s nama dijeliti ista ubjeđenja i bolje nas povezuju u tim.

Pripadnost – vjerujemo, imamo povjerenje i maksimalno doprinosimo zajedničkim ciljevima;
Motivisanost, pozitivna prirodnost - je jedini način našeg rada;
Učenje i lično napredovanje - neprestano usvajanje znanja nam omogućava, da postanemo
i ostanemo stručnjaci;
Nesebična pomoć pri zajedničkom radu - »više glava više zna«, zato stalno i s radošću
izmjenjujemo iskustva;
Poštovanje, prihvatanje i razumjevanje pojedinaca - rado vas imamo i cjenimo vas.

Misija

Našim strankama pomažemo da promjene život. S pravim osiguravajućim i finansijskim proizvodima, odgovarajuim savjetima i iskustvima uvjeravamo finansijsku stabilnost pojedinca i porodice.

Sistemom rada i načinom školovanja našim saradnicima pomažemo da postanu nezavisni samostalni preduzetnici i stvaramo okolinu za ispunjenje njihovih preduzetničkih ideja.

Svoju misiju već veoma uspješno ostvarujemo takođe i na novim tržištima, gdje su odlični rezultati posljedica bogatih iskustava, dinamičnosti, prave osposobljenosti i pravilnog usmjerenja.

Prijava na e-novosti

Prijava

Odjava

Kontaktirajte nas


Zaposlenje

Ako istupate na svom području rada, znate svoju misiju, imate postavljene ciljeve, možete nam se javiti za bilo koje područje rada.

Provjerite koja radna mjesta vam trenutno nudimo >>