Vaša prilika

Poslovna prilika za svakoga

Jeste li razmišljali o svojoj sudbini, životnom cilju? Šta u životu želite raditi? Kakva je vizija koja bi vam donijela sreću, miran život u blagostanju i pomogla vam da nekome ostavite svoje nasljedstvo?

U društvu Harvest vam možemo prvenstveno ponuditi školovanje, putovanja, nova prijateljstva, zabavu, a zatim i uspješnu i motivacijsku karijeru. Svima su garantovane jednake poslovne mogućnosti, bez obzira na pol, nacionalnost, starost, kulturu, političku ili vjersku pripadnost, obrazovanje ili struku. Nudimo vam priliku za bolji život. Sa zadovoljstvom ćemo vas povesti među najbolje, motivisati vas i prikladno nagrađivati.

Za vas smo razvili poseban sistem obrazovanja i nazvali ga Univerzitet finansijske nezavisnosti. U okviru Univerziteta finansijske nezavisnosti ćemo vas:

  • finansijski obrazovati
  • omogućiti vam da učestvujete na brojnim stručnim seminarima za vodeće, radionicama, vrhunskim kongresima za vodeće...te vam
  • pomoći da usvojite različita nova znanja, strategije i tehnike.

Uz našu pomoć za nekoliko godina možete postati stručnjaci na području prodaje, vođenja, finansija, komunikacije, investicija, pregovaranja ...

Dobićete životno obrazovanje na svim područjima, koje vam ne može dati niko drugi. Postaćete zastupnik osiguranja-savjetnik sa licencom. Nakon toga ćete poboljšati kvalitet svog života i života svojih najdražih.

Izabraćete najperspektivniju branšu u današnje vrijeme: osiguravajuću i finansijsku industriju, koja će u budućnosti rasti i razvijati se nevjerovatnom brzinom. Industrija pruža sigurnost, ugled te ličnu i finansijsku slobodu.

Da li ste spremni izaći iz udobnosti svoje fotelje i dokazati da postoji svjetliji, uspješniji put?

Želite li sa nama živjeti život finansijske slobode, nezavisnosti, visokog standarda i natprosječno visokih zarada? Pridružite nam se, sami ćete odlučiti s kim, kada i koliko ćete raditi.

Bez rizika nema uspjeha! Mi vam nudimo pravu životnu pustolovinu!

Pridružite se


Zaposlenje

Ako istupate na svom području rada, znate svoju misiju, imate postavljene ciljeve, možete nam se javiti za bilo koje područje rada.

Provjerite koja radna mjesta vam trenutno nudimo >>