Zašto Harvest

Zajedno s vama spremni na budućnost

Živimo u vremenu kad se o svojoj finansijskoj sigurnosti moramo brinuti sami. Zato postaje sve očiglednije da svako od nas osim doktora, zubara, advokata … treba i svog ličnog finansijskog savjetnika.

Nezgode, tragični primjeri, teške bolesti događaju se svakog dana. Teško se mirimo sa gubitkom svojih najbližih, ali je još teže kad zbog tragičnog događaja zapadnemo u finansijske teškoće.

Osnovali smo Harvest, da bismo vam u slučaju tragičnih događaja, promjena, regulisanja odšteta ili osiguranja pomogli.

Zaista, naše stranke su naše najveće bogatstvo.

Naša misija je da se brinemo za vas i vaše najbliže:

  • da vam savjetujemo,
  • da vas osvijestimo,
  • da se brinemo o vašoj socijalnoj i finansijskoj sigurnosti i nezavisnosti.

Naši stručnjaci sa položenom licencom zastupnika u osiguranju će vas posjetiti u vašem domu te vam pomoći pri izboru kvalitetnih programa osiguranja i štednje koji su za vas najprimjereniji. Na prvom sastanku će vam takođe besplatno, konkurentno i nepristrasno savjetovati te vas upoznati sa novostima iz široke palete proizvoda, brižljivo izabranih poslovnih partnera koji spadaju u sam vrh bosanskohercegovačkih preduzeća sa tom djelatnošću.

Kako želimo s vama dijeliti mišljenja i iskustva, konstantno organizujemo informativne susrete i radionice, na kojima nas možete pitati o svemu u vezi s našim programima. Mi ćemo saslušati vas i vaše probleme i pokušati da zajedno nađemo rješenje. Naši susreti su često idealna prilika da vas upoznamo s aktuelnim informacijama i novostima na tržištu osiguranja i finansija.

Garantujemo vam da ćete biti 100% zadovoljni. Stranke nas vole jer ih cijenimo te im uljepšavamo život.
Za sva neodgovorena pitanja, brige ili nejasnoće možete 24 sata na dan pozvati jednog od naših iskusnih saradnika koji će na vaša pitanja dati optimalna i objektivna rješenja, u zavisnosti od situacije na tržištu.

Naši savjetnici

Mario Kezić

direktor prodaje - menadžer

Več

Vladimir Tatić

direktor prodaje - menadžer

Več

Stoja Škodlar

direktor prodaje - menadžer

Več

dr Radoja Racanović

vođa struktura

Več

Rade Janković

vođa struktura

Več

Stevo Drljača

vođa struktura

Več

Dragan Petrić

vođa struktura

Več