Novosti

24.12.2014 - Čestitka

Več

28.08.2014 - Harvest fish piknik 2014

Več

26.05.2014 - Novi godišnji časopis Moć uspjeha

Več

06.12.2013 - Podjela paketića 21.12.2013.

Več

09.09.2013 - Video Harvest fish piknik 2013

Več

Nagradna igra

Preporuči i osvoji nagradu

Pravila i uslovi za učestvovanje u nagradnoj igri društva Harvest d.o.o. Banja Luka

Več
harvest_vuk_mpeg

Vuk Ćosić

Kao Internet stručnjak ja sam izraziti optimista, ali sam bio veoma skeptičan kad je u pitanju osiguranje kao takvo, dok nisam upoznao ljude iz društva Harvest. Sada mogu reći da zahvaljujući njima drukčije gledam na te stvari te vam ih i preporučujem jer sam vidio kako rade.

harvest_hodzic_mpeg

Suad Hodžić

Nesreća je svakako promijenila puno u mom načinu shvatanja života te osvijetlila dio života za koji vrijedi živjeti i koji me ispunjava. Već prije nesreće sam bio osiguran, a sada, nakon nesreće, mislim da današnji tempo života i njegova nepredvidljivost zahtijevaju ovu vrstu osiguranja.

harvest_demsar_mpeg

Gašper Demšar

Usluge preduzeća Harvest mogu opisati kao djelotvorne i kvalitetne; savjetnik mi je pomogao u izboru odgovarajućih programa osiguranja koji su za mene najprimjereniji. Sklopio sam dvije ponude životnog osiguranja u dvije različite osiguravajuće kuće da bih u budućnosti bio slobodan i nasmijan.

Harvest Academy


Stručna školovanja u oblasti osiguranja, treninzi prodaje, pregovaranja, retorike, seminari za vodeće, konferencije za vodeće, motivacioni susreti, akademija ličnog napretka ...

Detalnije >>

Pridružite se